30 let podjetja Urh

Minulo leto je bilo za marsikoga izmed nas prelomno. Prilagajanja, zaprtja, odpovedi, zamude in spremembe so postale stalnica našega vsakdana.
Korona kriza je večina podjetnikov postavila pred pomembne odločitve, katerih pravilnost se bo pokazala skozi čas. Omenjen čas bi lahko opisali kot serijo izrazitih vzponov, padcev ter vsakodnevnih sprememb, ki bodo za daljše časovno obdobje spremenile način delovanja.

Podjetje URH letos obeležuje 30 let ustvarjanja.

Začetki blagovne znamke Urh segajo v leto 1991. Zgodbo je takrat pričel pisati mlad par. Prva leta delovanja so po besedah ustanoviteljev zahtevala visoko stopnjo predanosti poslu, fleksibilnost ter vztrajnosti, ki je nepogrešljiva in ključna še danes. Sprva je bila glavna dejavnost podjetja proizvodnja otroške konfekcije, otroških odej, prevlek in drugih drobnih izdelkov za najmlajše.
S širitvijo prodajnih mest v manjših trgovinah kot tudi v večjih trgovskih verigah, je podjetje svoj proizvodni asortiman postopoma razširilo.
Okrasne in sedežne blazine, prti in tekači, trendovski predpasniki, igrive ležalne blazine ter udobni copati so postali del našega in Vašega vsakdana.
Podjetje je po letu 2000 začutilo potrebo po večjih prostorih za nadaljnji razvoj podjetja. Leta 2003 je ekipa podjetja pričela z delovanjem na novi lokaciji v Preserju, kjer podjetje svoje poslanstvo izpolnjuje še danes. 
Skrbno izbrane tkanine, sprotna kontrola proizvodnje ter zasledovanje modnih smernic ostaja naš vsakodnevni " fokus." Glavna dejavnost podjetja se v zadnjih letih ni bistveno spremenila.
Proizvodnja izdelkov za dom, prosti čas ter kvalitetni in po merah izdelani tekstilni izdelki namenjeni hotelirstvu in gostinstvu ostajajo naš vsakdanji izziv. 
Ekipa oblikovalcev, šivilj, komercialistov danes šteje 12 redno zaposlenih.


Naš pogled je zazrt v prihodnost ustvarjanja kvalitetnih tekstilnih izdelkov za dom, prosti čas ter profesionalno opremo gostinskih obratov in hotelov s kvalitetnimi tekstilnimi izdelki.
Še naprej bomo poskušali slediti poslanstvu našega podjetja, doseganju visokih ciljev, modnim trendom ter uresničevanju želja naših zvestih kupcev.

Hvala za zaupanje !

 

OUR SOLUTION TO YOUR NEEDS AND TASTE

In addition to the products from our
own programs, we offer companies as
well as individuals the manifactoring
of products by client's wishes.

URH&Co d.o.o.

Preserje 35 a
SI-1352 Preserje, Slovenija

Monday - Friday
from 07.00 till 15.00

Contact

Mobile: +386 (0)51 640 192
Phone: +386 1 3632 094
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


© 2019 URH&Co d.o.o. All rights reserved.