Naša zgodba

Začetki blagovne znamke Urh segajo v leto 1991.

Zgodbo je takrat pričel pisati mlad par. Začetki podjetja so po besedah ustanoviteljev zahtevali visoko stopnjo predanosti poslu, vztrajnost ter fleksibilnost glede na spreminjajoč se tekstilni trg. Prva leta je osnovno dejavnost podjetja predstavljalo ...


Izdelki

Raziščite svet materialov in oblik iz katerih ustvarjamo kreacije tekstilnih izdelkov za dom, gostinske obrate in hotele.

Projektov ne delimo na majhne in velike, ampak na zanimive in zelo zanimive !


Bodite drzni, aktualni, kreativni in poskrbite da si bodo gostje vašo restavracijo, bar ali hotel poleg bogate ponudbe zapomnili po dobrem ambientu, kamor se bodo z veseljem vračali!

V zadnjih letih smo se v podjetju Urh & Co d.o.o. specializirali in razširili svoj proizvodni asortiman izdelkov po meri naročnika. Ponujamo storitve opremljanja barov gostinskih lokalov, restavracij ter hotelov, ter tako pripomoremo k izboljšanju počutja in zadovoljstvo vaših gostov.

Kvaliteta

V proizvodnem procesu uporabljamo materiale visoke kakovosti, kar zagotavlja visoko stopnjo zadovoljstva ter dolgo življenjsko dobo. Kvaliteto zagotavljamo z preverjanjem kakovosti med proizvodnim procesom ter pred odpremo.

Slovenska izdelava

Izdelki so kreirani, oblikovani ter izdelani v Sloveniji in so plod slovenskega znanja – vse od načrtovanja do končnega izdelka. Z nakupom podpirate slovensko proizvodnjo.

Sledenje trendom

Celotna proizvodnja je usmerjena v zasledovanje modnim trendom in iskanjem novih modnih smernic na omenjenem področju. Novi materiali, barvna usklajenost ter dovršen dizajn ostaja naš vsakodnevni fokus.

Izdelava po meri

Lastna proizvodnja ter ročna izdelava omogočata fleksibilnost izdelave tekstilnih izdelkov več vrst. Tako ugodimo željam vsakega podjetja ali posameznika.
Vaša želja, naš izziv.

Svetovanje na terenu

V okviru naših komercialistov opravimo izmero in svetovanje na terenu. Kontaktirajte nas in poiskali bomo najprimernejšo izvedbo, ter jo ambientalno umestili v prostor.

Dostava

Poleg nakupa na številnih prodajnih
mestih lahko naše izdelke kupite na sedežu podjetja. V primeru nakupa naših izdelkov nad 100 EUR nudimo brezplačno dostavo izdelkov.

Naša rešitev po vaši meri

Poleg izdelkov iz lastnih programov ponujamo podjetjem kot tudi posameznikom izdelavo izdelkov po željah naročnika.

URH&Co d.o.o.

Preserje 35 a
SI-1352 Preserje, Slovenija

ponedeljek - petek
od 07.00 do 15.00 ure

Kontakt

GSM: +386 (0)51 640 192
Tel: +386 1 3632 094
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


© 2019 URH&Co d.o.o. Vse pravice pridržane